wie brutaal is .......
Door: wmontis
Blijf op de hoogte en volg Wim
13 Augustus 2011 | Italië, Torbole
Vandaag 106 km, morgen Verona.
13 Augustus 2011 - 20:15
Victoria:
Hey Wim, Dat wist je toch al.Een brutaal mens heeft de hele wereld hoor!
Maar goed, aangekomen in Lago di Garda en nu lekker genieten van de ijsjes en het uitzicht.
Hier is het weer nog steeds niet geweldig, weer regen en ontzettend veel muggen. Ma is lek gestoken in kamp Westerbork. En Pim is de voorlopige pokerkampioen, maar goed het weekend is nog niet om. Heb hem wel ingemaakt met bowlen, haha
Fran roept, hey ma zo slecht is het weer hier niet, maar ondertussen hebben we wel de open haard aangestoken. Vanuit een vochtig maar wel gezellig huisje in de middle of nowhere een knuf van de jongens en Pim en een kus van ma en zusje/ nichtje -
14 Augustus 2011 - 05:36
Rene Van Loon :
gaat goed jongens de omgeving waar jully nu zikn lijkt me geweldig ga zo door het is hier echt hollands hondeweer regen regen en nog eens regen geniet van jully verdere reis super jongens saludos rene la buene vida -
14 Augustus 2011 - 09:24
Sjaan:
hallo jongens .
heel fyn voor jullie dat jullie het zo naar je zin hebt.
het weer zal by jullie beter zyn dan hier.
want in het drentse oort regent het pypen stelen.
dus jullie missen niets.
geniet van het mooien weer en het water ik ga hier maar in bad zitten .
en als jullie een ysje eten denk dan maar aan ons.
want hier is het echt geen weer voor ys.
wy zitten achter de open haard in plaats van de zon .
gr.frans geniet er van en wim jy ook he want de 10 dagen zyn zo om .
doeiiiiiiiiiiiiii
je ma en zus -
14 Augustus 2011 - 13:22
Luis:
Hey Wim en Frans, jullie zitten dus al in italië. Ik zal de paus vast bellen dat jullie eraan komen. Wij zitten hier nog 4 dagen en dan zit het er weer op. Veel succes de laatste km. Groetjes vanuit de Spaanse zon -
14 Augustus 2011 - 13:43
Rob:
Ciao Frans en Wim, goede beslissing gemaakt (tip vorige reaktie) om de route via het Lago di Garda te maken. Het leuke is dat ik daar 4 juli (Nago) met mijn bike op de terugweg naar Steinach in Tirol ook ff een pitstop heb gemaakt. Mannen geniet van de omgeving, zal wel lukken met zo,n weertje. Arrivederci Rob. -
15 Augustus 2011 - 06:53
Bruce:
hoi Wim hoe gaat het met jullie is het erg zwaar,wel er v an genieten wij moeten volgende week alweer naar school dus ik ben uit genoten.Doei tot gauw
Je neefje Brucexxxx