voortzetting fietstocht - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu voortzetting fietstocht - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu

voortzetting fietstocht

Door: wmontis

Blijf op de hoogte en volg Wim

02 Augustus 2011 | Nederland, Nijmegen

Soms is het leven onvoorspelbaar. Vorige week stond ons hart even stil na het trieste nieuws van het overlijden van (o)pa. En we wisten gelijk dat onze tocht einde verhaal was. (O)pa was 96 jaar en bezijdens de ouderdomskwalen een gezond mens. In zijn laatste dagen was zijn gedachte ook wel eens bij ons, getuige hetgeen hij aan Anita of mijn moeder (Sjaan) vroeg. "Zijn ze al in Rome?" en "Laat ze de paus de groeten doen van mij." Helaas zal hij nooit weten of we het gehaald hebben (als dit zover is), al denk ik dat hij ons nog wel in de gaten gaat houden. Het afscheid van (o)pa was mooi en moge hij rusten in vrede.
Na dit afscheid hebben we de beslissing genomen om onze tocht voort te zetten. Hierover hadden we natuurlijk al gebrainstormd maar je moet er wel klaar voor zijn. Morgenvroeg worden we gedropt op de plaats waar we gestopt waren en gaan we weer verder met wat voor ons de tocht der tochten is. We gaan er weer tegenaan.

• 02 Augustus 2011 - 16:38

Theo (VandenSparks):

Geweldig mannen; dat wordt een heel mooi eerbetoon aan (o)pa. Heel veel succes en een prachtige tocht op Deel II.

• 02 Augustus 2011 - 17:18

Bettina:

hee Wim leuk bericht dat jullie toch door gaan,zal voor peet niet mee vallen maar ook dat komt goed ik zie jou niet meer maar heel veel fiets plezier en ook voor frans

groetjes je schoon(e)zusxxxxjes

• 02 Augustus 2011 - 17:43

Victoria:

Hoi mannen,
    Bravo!!!!!!!, weet zeker dat opa nu in de hemel staat te juichen!!! Ik hoop dat het allemaal voorspoedig gaat verlopen, geen noodtochtjes meer terug naar huis..
    Dikke knuf van de jongens en Pim en dikke kus van je zus, vooruit ook voor "ome" Frans ( Ben trots op je besluit!!!!!) Vic

• 02 Augustus 2011 - 17:47

Richard Rengers:

Leuk Wim,Veel succes en ik blijf je volgen.Doe Frans de groeten en veel sterkte.

• 02 Augustus 2011 - 17:52

Nicole Van Ottele:

Mooi om te lezen dat jullie doorgaan!

Heel veel sterkte en succes mannen!

Liefs Nicole

• 02 Augustus 2011 - 18:35

Petra Montis:

Toppie mannen ik weet zeker dat
    o(pa) trots is op jullie.
    Ik ben Super Super Super trots xxxjes
    kom op mannen jullie kunnen het.
    Veel fiets en reis plezier,
    tot over 21 dagen dan staan wij (anita en ik) op het vliegveld om jullie op te halen.
    Goeie reis mannen ik hou van jullie ??
    Petra Montis

• 02 Augustus 2011 - 19:06

L.J:

Veel susces met jullie reis ,
    ik hoop dat nu wel alles goed gaat .
    En nog veel plezier samen.

Gr. Leo, Ria, Dennis

• 02 Augustus 2011 - 19:46

Susan En Jolanda:

Wim en Frans,super dat jullie de kracht hebben om toch deze droomtocht te kunnen hervatten.
    Wij wensen jullie ondanks alles toch een leuke, gezellige, mooie, fijne, droge,zadelpijn vrije en onvergetelijke fietstocht. Zet hem op, jullie kunnen het!!! Enne Wim ik let wel op Peetje.

Susan, Jade, Ferdi, Turhan, Jolanda, Sharifa en Liiban

• 02 Augustus 2011 - 20:15

Sjaan:

hallo wim en frans.
    ik wens jullie heel veel fiets plezier.
    en geniet van de natuur .
    en frans als je een neut neemt neem er dan ook een voor my zo als af gesproken is.
    dan neem ik er een hier ook een voor jou.
    p/s mag ook water zyn hoor.
    gr. ma .
    doeiiiiiiiii frans.

• 02 Augustus 2011 - 20:49

Wim Jansen Jr.:

Hoi Frans en wim, lig nu uitgeput op bed en heb jullie site gevonden, waar we het vanmiddag voor de uitvaart van opa over hadden.
    Wat ben ik blij dat jullie toch verder gaan en wat had ik graag meegegaan, maar dat trekt mijn elektrische rolstoel niet!!! Hè succes alle twee en maak er een mooie toch van. Blijf jullie zeker volgen. Gr. Wim jansen

• 03 Augustus 2011 - 06:54

Angela Van Dalen:

Heel fijn om te lezen dat jullie weer verder gaan met jullie tocht.
    Zet hem op. Maar vooral geniet ervan.
    Groetjes Angela

• 03 Augustus 2011 - 11:41

Carla Bctb:

Goed om te lezen dat jullie toch verder gaan. Ik wens jullie sterkte en heel veel succes! Het gaat jullie zeker lukken!

• 03 Augustus 2011 - 16:27

Henk Gerrits:

Beste vrienden,met tranen in m'n ogen schrijf ik dit berichtje.
    Ik ben trots maar ook zeer emotioneel om te lezen dat jullie je tocht door gaan zetten "Chappo".
    ik zal zeggen ga ervoor.......steun elkaar in deze moeilijke tijd je zult elkaar nodig hebben.
    Vanuit mijn vakantie bestemming Hongarije wens ik jullie dan ook alle goeds toe.
    en wat o(pa) betreft die kijkt zeker mee en zal tevreden zijn met jullie besluit om de tocht der tochten door te zetten.

Henk

• 03 Augustus 2011 - 16:57

Sjaan:

hallo jongens .
    ik hoop dat jullie een goede tocht hebben gehad .
    en dat jullie een fyne slaap plaats hebben voor deze nacht ik wens jullie dan ook een fyne avond en een goede nacht en morgen er weer tegen aan.gr.uit nymegen waar het weer lekker regen balen .
    frans en wim .doeiiiiiiiiiiii.
    ma.

• 07 Augustus 2011 - 18:47

Kees:

he mannen mooi dat jullie de reis voortzetten, knap hoor veel succes. kees anita en djino

• 12 Augustus 2011 - 18:08

Willy Carla Sharon :

ha km vreters top hoor wat jullie presteren geniet van het mooie weer en de omgeving de verslagen zijn leuk en spannend om te lezen. (jullie redden het zeer zeker) gr uit de reggestraat.