Laatste trainingstocht - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu Laatste trainingstocht - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu

Laatste trainingstocht

Door: wmontis

Blijf op de hoogte en volg Wim

10 Juli 2011 | Nederland, Nijmegen

Vandaag hebben we de laatste trainingstocht gereden. Doel van vandaag was het testen van een aantal zaken zoals de routebeschrijving en de mobiele oplader op zonne-energie. Het kooksetje hadden we al getest en dat werkt prima (we zullen er zuinig op zijn, Vivian) De routebeschrijving die we gaan volgen naar Rome is van Dhr. Reitsma (Reitsma's Route). Een uiterst gedetaileerde beschrijving waarvan we het laatste stuk richting Nijmegen als test hebben gereden vandaag. Ook dit ging als gewenst. En uiteindelijk hebben we nu ook een oplader op zonne-energie om zo altijd onze apparatuur (telefoons, MP3-spelers e.d.) van energie te kunnen voorzien. En het werkt ook nog. We hebben nu nog 2 weken om de puntjes op de i te zetten en dan gaat het gebeuren.
Nog even een update betreffende onze inzameling; dankzij de inzet van Bas die de verdubbelaar heeft ingezet voor de bijdrage van mijn zaalvoetbalvrienden staat de KM-bijdrage op 25 cent per gereden KM. Dank je wel Bas. In totaal komen we nu op 1.241,87 Euro. En er komt nog wel wat bij verwacht ik.
Een voorlopig laatste update zal over 2 weken net voor ons vertrek plaats vinden. Daarna zullen er voornamelijk reisverslagen met hopelijk enkele mooie foto's volgen.
Wij zijn er klaar voor.

• 22 Juli 2011 - 14:42

Heleen Mulder:

Hallo Wim en Frans,
    vanaf mijn comfortabele stoel achter mijn buro wens ik jullie een hele fijne fietstocht. Ik hoop dat alles goed gaat en dat jullie na al die vermoeienissen van het fietsen nog wel puf hebben om van Rome te genieten. Ook namens Richard, Aniek, Marise en Robert. We volgen jullie via deze site. Heel veel plezier en groetjes aan het thuisfront.

• 23 Juli 2011 - 19:43

Familie Spijkers:

Hallo Wim en Frans,

Eindelijk komt de dag van vertrek na maanden lang van harde trainingen. Wij hopen dat het altijd mooi weer is tijdens jullie fietstocht. Veel succes en veel plezier met jullie bijzondere plan, geniet ervan.

Hartelijke groeten van ons allemaal.
    Familie Spijkers

Wim

We gaan op de fiets naar Rome. Frans en ik vertrekken op zondag 24 juli 2011 en zullen zo'n 2100 km fietsen. Aan deze trip hebben we 2 goede doelen gekoppeld, te weten www.cliniclowns.nl en www.nijmegen-sherpaland.nl Steun ons en je steunt de goede doelen. Donaties naar Rabobank 114224374 t.n.v. W. Montis o.v.v. de goede doelen. We volgen reitsmaroutes.nl

Actief sinds 01 Mei 2011