nog maar 4 weken - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu nog maar 4 weken - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Wim Montis - WaarBenJij.nu

nog maar 4 weken

Door: wmontis

Blijf op de hoogte en volg Wim

26 Juni 2011 | Nederland, Nijmegen

Nog maar 4 weken en onze trip gaat beginnen. Na 2 fietsloze weekenden zijn we vandaag weer zeer actief geweest. 109 KM met gemak gefietst. De veluwe was ons fietsterein waar we veel natuurschoon aantroffen. Maar niet alles was puur natuur (zie foto).
De stand van de inzameling is momenteel 315,67 Euro op de rekening en 415,- Euro toegezegd (15 ct. per KM en 100,-). Totaalstand is dus 730,67 Euro. Begint ergens op te lijken.
Volgende week gaan we een weekendtour maken om het een en ander uit te testen. Het kan niet snel genoeg gaan.

Wim

We gaan op de fiets naar Rome. Frans en ik vertrekken op zondag 24 juli 2011 en zullen zo'n 2100 km fietsen. Aan deze trip hebben we 2 goede doelen gekoppeld, te weten www.cliniclowns.nl en www.nijmegen-sherpaland.nl Steun ons en je steunt de goede doelen. Donaties naar Rabobank 114224374 t.n.v. W. Montis o.v.v. de goede doelen. We volgen reitsmaroutes.nl

Actief sinds 01 Mei 2011